A TOUCH OF SPARKLE IN BUSINESS

LeaderChic

Making leadership visible

Een verbindende, gepaste uitstraling is essentieel binnen een professionele context. Of je nu bezield ondernemer, een politicus bent of een zichtbare functie uitoefent in een organisatie, als jij jezelf op een goede manier toont via je kleding, kan je oprecht in verbinding gaan met anderen. 

Als ondernemer is het belangrijk om je bewust te zijn van je personal presence. Jouw uitstraling heeft immers een grote invloed op je onderneming. Wanneer je kleding en andere communicatie in lijn zijn met je missie, ben je op alle vlakken authentiek zichtbaar. Daardoor trek je als vanzelf de juiste klanten aan en straal je vertrouwen uit. 

Als zichtbare professional in een organisatie of als bevlogen politicus is het dan weer belangrijk om niet enkel de dresscode te volgen, maar dat op een authentieke manier te doen. Zo moet jij jezelf niet langer wegcijferen of aanpassen ten dienste van je organisatie, maar kan je jouw unieke persoonlijkheid ‘inpassen’ in de organisatie. Je kleedt je met respect voor jezelf en je omgeving.  Resultaat? 
Je kleding zet je inhoudelijke boodschap kracht bij. Je wordt gezien voor wie jij bent en je bouwt op een authentieke manier aan je professionele relaties. 

Stijlbrandstof nodig?

Ik begeleid je graag in een persoonlijke sessie waarin we samen op zoek gaan naar hoe we jouw essentie en waarden in je kleding kunnen vertalen mét respect voor je professionele context. Specifiek voor bezielde zelfstandige ondernemers organiseer ik ook regelmatig groepssessies. 
 

Styling Man met hemd.JPG
Individuele sessie

Persoonlijk kledingconsult  In twee uur tijd ontdek je wat jouw eigen stijl is en hoe je jezelf authentiek kan kleden. Gedaan met miskopen en twijfel in de pashokjes. Vanaf nu kies je voor kwaliteit en eigenstijls.  

IMG_8972.JPG
Groepsessie

Ondernemend stijlvol
Geef je onderneming een menselijk gelaat en ontdek wat de impact is van je zichtbaarheid op je resultaten. Hoe draag je uit waar je als ondernemer voor staat en breng je missie in lijn met je uitstraling. 

  • Black Facebook Icon
  • Black LinkedIn Icon