HILDE JONCKERS

I dream of a world celebrating the individual in a state of grace

Over Hilde

Ik ben Hilde Jonckers en als Identity Coach inspireer ik ondernemers en professionals om zich met hun kleding zichtbaar te maken in lijn met wie ze vanbinnen zijn. 


Wanneer je kiest voor echtheid, brengt kleding ontroering. Je voelt diepe vreugde wanneer je gezien wordt voor wie je helemaal bent. Door je unieke authenticiteit te tonen kom je geloofwaardig over zodat je het succes krijgt dat je verlangt.


Als creatieve, goedlachse ondernemer flaneer ik graag weelderig (oh ja!) door het leven en de winkels. Ik smelt wanneer ik de unieke schoonheid van mijn klanten help onthullen zodat onze prachtige diversiteit gezien én gevierd kan worden en we samen een (letterlijk en figuurlijk) nog mooiere wereld creëren.


 

Playing dress-up is a process full of self-discovery and joyAl op jonge leeftijd ontdekte ik dat kleding ook de innerlijke mens kan voeden. Ik was dertien en voelde me nergens bij horen: te oud om kind te zijn, te jong om me al echt vrouw te voelen. Wanneer ik stiekem de hoge hakken en het mantelpakje van mijn mama aantrok, zag ik in de spiegel de vrouw in mij. Ik voelde me er onmiddellijk mee verbonden. Het euforische gevoel dat die outfit me toen schonk, ben ik nooit vergeten. Maar het was pas jaren later dat de impact van een outfit me blijvend zou verwonderen.  


 

Joy is living from the inside outNa een carrière van meer dan 20 jaar als PR-, Advertising en Communicatie manager voelde ik in 2001 dat de tijd rijp was om als zelfstandige verder te gaan. Ik startte als zelfstandig communicatieconsultant. Daarbij hoorde ook dat ik mezelf zichtbaar moest gaan maken. Dat bleek spannender dan ik dacht.
 

De stap naar het ondernemerschap werd dan ook een uitnodiging voor persoonlijke groei. Ik volgde tal van opleidingen: NLP, Karakterstructuren, Systemisch coachen & Inner navigatoin (KUL), Leading by being, Relationship coaching (Heart IQ), Verbindende communicatie… Daardoor kreeg ik gaandeweg een beter zicht op wie ik in essentie ben. Hoe beter ik mezelf leerde kennen, hoe meer het me opviel dat ik niet goed wist hoe ik mijn herontdekte binnenkant op de juiste manier naar buiten kon brengen. Dat ontbrekende puzzelstukje vond ik tijdens een coachingsessie bij een klant.  
 
 

                             Style is instant language

Een commercieel directeur van een grote modeketen vond het moeilijk om zijn boodschap krachtig over te brengen aan zijn team. Hij was een jonge dertiger, gekleed in een lichtgekleurde jeans en T-shirt. In de vergaderzaal van het modebedrijf stond een rek met kleding. Op gevoel stapte ik op het rek af en nam er een donkerblauw mouwloos gilet dat ik aan de directeur gaf. Meteen voelde hij zijn zelfvertrouwen toenemen. Meer nog: ook voor zijn team straalde hij plots meer daadkracht en vertrouwen uit. 
 

Mijn nieuwsgierigheid werd op dat moment zodanig getriggerd dat ik me vanaf dan ben gaan specialiseren in de taal van onze kleding. 


 

Where the outside becomes as beautiful as the inside.

Werken met mij gaat altijd over meer jezelf mogen zijn. We gaan samen op zoek naar wat jou bijzonder maakt. Daardoor ga je niet alleen langs de buitenkant meer stralen, ook innerlijk ga je groeien zodat je werk en je relaties steeds meer bij je gaan passen. 

Ik blijf in dit proces liefdevol aanwezig met alles wat er is.Wil jij ook een professionele stijl met ruimte voor persoonlijke toetsen?
Ik help je graag op weg.

BUSINESS

Een verbindende, juiste uitstraling is essentieel in een professionele context. Of je nu bezield ondernemer of politicus bent of een zichtbare functie uitoefent in een organisatie: als jij jezelf op een goede manier kan tonen via jouw kleding, kan je oprecht in verbinding gaan met anderen. 

LIFE

Samen duiken we in de wereld en de filosofie van mooi maken. Van binnenuit stralend zichtbaar worden. Ontdek hoe je helemaal kan zijn wie je bent en je eigen kwaliteiten in de verf kan zetten.Het zorgt voor verbinding mét jezelf en je omgeving. Spread your wings! 

  • Black Facebook Icon
  • Black LinkedIn Icon